Over ons

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met Haarstudio Corné

Op 14 oktober 1989 opende Haarstudio Corné haar deuren in de Kerkstraat in Hank. Daarmee ging de lang gekoesterde wens van eigenaar Corné Luiken in vervulling. Na een periode van 7 jaar waarin hij zijn kappersopleiding afrondde en bij diverse kapsalons in Breda werkte, had hij nu zijn eigen kapsalon.

 

Al snel groeide de klantenkring en daarmee ook het team van Haarstudio Corné. Toen de mogelijkheid zich voordeed om te verhuizen hadden Corné en Fanny Luiken weinig tijd nodig om de knoop door te hakken. De nieuwe kapsalon met woonhuis aan het Pastoor Lipsplantsoen kreeg vervolgens snel vorm en werd in mei 1993 feestelijk geopend.

 

Hoewel de locatie veranderde en het team groeide bleef de filosofie van Corné altijd ongewijzigd. De uitspraak “Wij zijn de dorpskapper met de kwaliteit, uitstraling en allure van een topsalon, maar met de gemoedelijkheid en het prijsniveau dat enkel nog in een dorp te vinden is“, kenmerkt deze filosofie.

 

Het team van Haarstudio Corné is loyaal en beschikt over een groot empathisch vermogen. Ze kennen de vaste klanten door en door en doen er alles aan om hen altijd met een tevreden gevoel te laten vertrekken. Ook volgen zij de laatste haar- en modetrends op de voet. Tijdens maandelijkse trainingen en workshops laten zij zich inspireren door kopstukken uit het kappersvak en vergroten zij hun vakkennis.

 

Het toepassen van hun actuele kennis en vaardigheden is dagelijks zichtbaar in de geknipte dames-, heren en kinderkapsels. Het team verstaat de kunst van het ‘verpersoonlijken’ van trendy kapsels.

 

Bij Haarstudio Corné maakt het team het verschil. Ervaar het zelf!

Historie

Wij helpen u graag!

Corné Luiken is de eigenaar van Haarstudio Corné. Naast zijn dagelijkse kapperswerk in de salon is hij de teambuilder en kwaliteitsbewaker binnen het team. Corné is sinds 1989 zelfstandig werkzaam. Wilt u uw coupe door Corné laten stylen dan kunt u van dinsdag tot en met zaterdag met hem een afspraak maken.

Petra Dekker werkt sinds 1994 bij Corné in het bedrijf. Als je gestyled wil worden door Petra dan zijn de termen kwaliteit, betrokkenheid en meedenken met de klant meer dan op zijn plaats. Kinderen voelen zich ook altijd erg op hun gemak bij Petra. Wil je je coupe door Petra laten stylen? Maak dan een afspraak op dinsdag, donderdagmiddag of op vrijdag.

 

Fleur is de dochter van Corné. Van kleins af aan, heeft zij, het reilen en zeilen in de kapsalon meegekregen. Sinds 2017 werkt Fleur als allround haarstylist in de salon.  Daarnaast is zij gespecialiseerd nagel-stylist.Fleur werkt op dinsdagmiddag, woensdag, vrijdag en zaterdag.Laat uw haarwensen tot volle tevredenheid door haar vervullen.

Haarstudio Corné

 

Pastoor Lipsplantsoen 3

4273 XX Hank

 

0162-403824

info@haarstudiocorne.nl

KvK: 181260590000 

 

Keurmerk Anko

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag 8:30-18:00
Woensdag 8:30-18:00
Donderdag 8:30-18:00
Vrijdag 8:30-20:30
Zaterdag 8:00-16:00
Zondag gesloten

 

 

Privacyverklaring